Welkom bij de Twaalf Gaarden

Openingstijden verkoop: 

Wij zijn elke zaterdag geopend van 09.00 tot 17.00 uur.

Door de enorm schommelende prijzen kunnen we geen zekerheid geven van de prijs. De prijs op de site geld als een indicatie, voor een actuele prijs kunt u een mail sturen of offerte aanvragen. Sorry voor dit ongemak! 

In 2006 zijn wij gestart met ons hoveniersbedrijf  en door de jaren heen zijn wij in de regio Utrecht een begrip geworden. We zijn een hoveniersbedrijf welke  de werkzaamheden uitvoerd met een professioneel en deskundig team.  

Bij ons kunt u terecht voor alle voorkomende werkzaamheden in de tuin. Alle werkzaamheden worden uitgevoerd na afspraak zoals u dat wenst. Tuinonderhoud, grondwerk, straatwerk, houtwerk en beplanting. Bij ons bent u aan het juiste adres met een brede kennis en ervaring. Deze eigenschappen resulteren in een goed product.

U kunt ook bij ons terecht voor buitenspeelgoed voor de professional. Maar ook voor de particulieren hebben wij een uitgebreid assortiment buitenspeelgoed zoals schommels, trampolines, skelters, bolderkarren, picknicktafels en speeltoestellen in de ruimste zin van het woord. Deze producten zijn te vinden op www.despeelgaarden.nl , hier zijn wij ook bezig met een brede uitbreiding van de producten. Ziet u iets niet bel of mail gerust.

Sinds kort is ons assortiment enorm uitgebreid met tuinhout, blokhutten, overkappingen, buitenmeubilair, enzovoort. Hierin zijn wij u graag van dienst, zeker door de brede praktijk ervaring kunnen wij u een goed en eerlijk advies geven en nenem daar uiteraard graag de tijd voor.

Verder kunt u terecht bij ons voor:

  • Grondwerk en Straatwerk
  • Vlonders en Schuttingen
  • Tuinaanleg en Tuinonderhoud
  • Kunstgras en Hekwerken
  • Speeltoestellen / Buitenspeelgoed

Ons bedrijf is te kennen aan de volgende kenmerken:

  • Duidelijkheid, eerlijkheid, kwaliteit en klantgerichtheid.
  • Onze leveranciers selecteren wij op hoogwaardige kwaliteit en service.

U kunt ons bellen of mailen voor een vrijblijvende offerte.